Blog

Blubberen in Arnhem en Lunteren.

  |   team-nieuws   |   No comment

Het kon niet missen vandaag….een paar dagen achter elkaar regen…dan zijn de omstandigheden in het bos gewoon lastiger.
Vorige week konden een aantal leden (na hetzelfde scenario) nog schuiven met de fietstraining van zaterdag naar de zondag…Nu was het credo, we gaan gewoon wat er ook gebeurt. Bijkomend voordeel is dan wel dat je ruimte zat hebt op het parkeerterrein bij RETO…de club van Richard v Ameijden. En al met al valt het eigenlijk wel mee als je eenmaal weer in het bos bent en met de noppenbanden strepen aan het trekken bent door de modder. De cyclecrossers hadden er in ieder geval heel veel moeite mee om in de gladde bochten & over gladde uitstekende wortels enigszins op de been te blijven.
Ronald was actief bij de laatste wedstrijd van de Veluwse wintercompetitie in Lunteren…een uurtje knallen vol in het rood.

groepsfoto michiel-frank-alexander reto febr14Frank, Michiel en Alexander hadden gekozen voor de bostoertocht bij RETO in Arnhem. Altijd mooi met aardig wat klim-geklier. Route moest wat ingekort worden toen een tak in de achterderrie van Frank belande en zijn padje afbrak….einde oefening dus, ketting inkorten op vast verzet en koers richting teambus. Roy (RETO) nog bedankt voor de ondersteuning en uitleg v/d inkorting route! Hij was met een collega Reto clublid dat deel v/d route constant aan het bewaken met o.a. de controle van pijlen (indien deze weggehaald worden). Leuke bijkomstigheid was wel dat we nu tijd hadden hadden voor een uitgebreide lunch bij de Goudreinet in Barneveld. Op de terugweg kwamen we op de A1 Sjors/Ronald vlak voor A’foort weer tegen….full vitesse naar huis om de race van Sven nog even te kunnen kijken.
Morgenochtend staan Frank Scheffer (zijn broer Steven),Jan-Willem en Alexander aan de start v/d 5km Loko loop in Zeewolde. Frank plakt er meteen een duurritje aan vast, komt vanaf Den-Dolder heen/weer op de fiets.

No Comments

Post A Comment