Wat een oogst dit weekend.
1e prijs Frank Heldoorn Triathlon Zeewolder Endurance
2e prijs Rene Oosterhof Combi-klassement zaterdag en zondag
1e prijs Businesscup 2014 TEAM NUSWIFT

Frank Heldoorn heeft de 1/6 Triathlon van de Zeewolder Endurance gewonnen. Ons team is reuze trots op deze prestatie en om deze topper (8 voudig Nederlands kampioen en meervoudig winnaar Ironman Triathlons) ieder jaar in Zeewolde in de gelederen te hebben.
zeewolde endurance 2014 groepsfotoMet ruime voorsprong kwam hij als eerste over de streep.
Met 6 individuele deelnemers en 1 trio team stonden we aan de start zaterdag….we vielen behoorlijk op in onze rode Tri-pakken. Super waren de aanmoedigingen langs de kant van het parcours.
Op vrijdag ging de Endurance al van start met een frank podiumscholierentriathlon, hier hadden we ook een jeugdtrioteam aan de start in de Nu-Swift kleuren die het niet bij 1 keer laten maar enthousiast zijn geworden om door te gaan en te gaan trainen voor de Pareltriathlon later dit seizoen.
Zondag stonden de loopnummers op het programma. Rene Oosterhof en bekerJan-Willem Schlotter gingen hier ook van start. Rene voor de halve marathon en Jan-Willem voor de 10km. Rene pakte de 2e prijs in het combi-klassement en TEAM NUSWIFT WON OOK DE BUSINESSCUP 2014.
Hulde aan de organisatie en de vele vrijwilligers!!!
Tot 2015…..Frank Heldoorn heeft al aangegeven zijn titel te komen verdedigen.