Blog

Henry Doornekamp, Teamlid & Webdesigner

  |   team-nieuws   |   No comment

Henry Doornekamp1Trots zijn we op onze nieuwe website. We krijgen enorm veel leuke reacties. De informatie op de site is steeds completer en zal de komende periode verder ingevuld gaan worden. Het is het visitekaartje van het team.

Wie zit achter deze website?

Ver hoefden we niet te zoeken naar de webdesigner, want die was al actief binnen ons team. Bij de 1e Zeewolder Endurance sloot hij zich aan en kwam nagenoeg tegelijk met Alexander over de finish. Henry Doornekamp heeft zijn eigen bedrijf in het bouwen van sites/apps & webwinkels. Hij heeft zich als een van de eerste sponsors/partners aan ons team verbonden. Onze site zal ook zijn visitekaartje zijn.

Afgelopen week heeft hij zijn complete (Bioracer/Nu-Swift) kledingpakket ontvangen, die eerder deze week ook Goof en Sjors hadden gekregen.

Onze website valt op, de eerste sportvereniging heeft zich nav onze site inmiddels bij Henry gemeld en gesprekken zijn gaande. Het sponsorschap werpt in ieder geval direct zijn eerste vruchten af.

Neem eens een kijkje in zijn portfolio…
http://www.astheysay.nl/portfolio/
Sportschool Kickoff in Zeewolde is ook een site die uit zijn koker
komt.

Henry bedankt voor je ondersteuning en positieve bijdrage aan Team Nu-Swift en natuurlijk heel veel succes gewenst komend seizoen. Hij heeft als extra leuk doel om zijn zeer snelle zus Monique dit keer wel voor te blijven tijdens de 2e Endurance….dat zit de heren Doornekamp en Veerman nog steeds behoorlijk dwars ;-)…haha.

Komende weken zullen ook de reeds aangemelde sponsors op de site aangevuld gaan worden, een aantal staan er inmiddels op.

No Comments

Post A Comment