Blog

Frank (8e) & Jan-Willem vlammen in Huizen

  |   team-nieuws   |   No comment

Frank Scheffer Huizen2013jan willem huizen triathlon 2014Vandaag stond de kwart triathlon van Huizen op het programma.
De vijftigers Jan-Willem & Frank Scheffer(bijna 50) stonden aan de start. Alexander ging mee voor de foto’s onderweg en om de beide heren en veel clubgenoten uit Zeewolde aan te moedigen.

Frank eindigde na een bizarre inhaalrace als 8e.
Frank heeft zijn materiaal steeds beter voor elkaar….net nieuwe hardloopschoenen en nog maar kort geleden begonnen met hardlopen. Met het fietsen zette hij de 2e tijd op de klokken net na Krijn. Alleen dat zwemmen….tsja..met een 3 maten te groot 20 jaar oud surfpak met scheuren en gaten kom je als 70ste uit het water. Extra knap dat je dan als 8e overall eindigt. Binnenkort Frank ook maar eens in een Matong hijsen.

Jan-Willem ging als een komeet van start, de zwemtrainingen werpen echt zijn vruchten af….hij kwam heel snel uit het water en ook het fietsen ging crescendo. Op het looponderdeel ging het wat stroef en hij besloot zijn 10km op reserve uit te lopen. Zijn eerste kwart triatlon eindigde net binnen de 2,5uur…een keurige prestatie!

 

Niek Heldoorn…die tijdens de Zeewolder Endurance samen met zijn vader Frank weer gastrijder is bij Team-NuSwift won de 1/8 triathlon met overmacht.

Op naar het volgende evenement a.s. dinsdagavond. De Run-Bike-Run op eigen bodem bij de TVZ.

Uitslagen

No Comments

Post A Comment